Golvslipning Mjällom

Rosells Måleri – golvslipning Mjällom

Din lokala expert på golvslipning

Vi på Rosells Måleri är stolta med vårt arbete inom branschen. Vi är det lokala företaget som satsar på kvalité före kvantitet. Ett perfekt val för dig i Mjällom som behöver hjälp med golvslipning. Vi erbjuder dessutom heltäckande arbeten både invändigt och utvändigt samt på nybyggnader och renoveringar. I många fall kan du få rotavdrag, läs mer här. Oavsett befattning på arbetet kan vi leverera med en enorm precision och noggrannhet så du som kund får ett önskad resultat.

Vi kan branschen

Med oss på Rosells Måleri kan vi hjälpa dig med allt inom måleri och tapetsering. Vi har många otroliga kunder och arbeten bakom oss samt många år inom branschen. Du kan anlita oss för all sorts måleriuppdrag, bland annat väggar, tak, fasader mm.

Service & kvalité

Vi målar noggrann efter branschen alla regler och lägger ett stort fokus på kvalité och miljö. Därför arbetar vi noggrant med grundarbeten som skrapning, spackling och slipning. På det sättet kan vi intyga det bästa tänkbara resultat. Vi har en tydligt projektledning med en direkt kommunikation till dig som kund under arbetets gång.

VÅRA TJÄNSTER

golvslipning Mjällom

Rosells Måleri

FREDSVÄGEN 6, 881 50 Sollefteå
Golvslipning Mjällom
076-792 14 28